Jonge Snaken # Fantasy

Jonge Snaken 2015In De Werf staat de komende editie van Jonge Snaken volledig in het teken van Fantasy. Op 20, 21 en 22 februari staan 4 voorstellingen geprogrammeerd:

Station“: een verrassende combinatie van muziek, knutselarij en twee Deense treinen. Bassist Nicolas Rombouts (Dez Mona) en toetsenist Joris Caluwaerts (The Go Find, Zita Swoon,…) zorgen voor de muziek, Aarich Jespers voor de machinerie. Theatermaker Adriaan Van Aken (BZB) coacht het verhaal.
Plafondmeisje“: Nora is een heel gewoon, normaal meisje. Op het randje van saai. Ze is zo gewoon dat ze bijna onzichtbaar is. Tot ze op een dag uit haar bed valt. Nora komt niet op de grond terecht. Ze valt op het plafond. Maar daar is niet iedereen zo blij mee…
Zwaluw zang“: een emotionele dansvoorstelling over begrip en vriendschap. Over anders zijn en dat dit geen probleem hoeft te zijn. Twee mannen ontmoeten elkaar. Toevallig. De ene is zoals iedereen, de andere is anders.  Tussen beiden ontstaat een intense vriendschap. Een vriendschap voorbij (voor)oordelen, voorbij grenzen: wat is immers anders?
Peter Pan“: De klassieker over de eeuwige jeugd door de mangel van de zotte verbeelding gehaald: af en toe wild, meestal muzikaal, altijd prikkelend en wervelend. Alle kinderen worden groot. Op één na. Sinds ze twee was, wist juffrouw Wendy dat ze moest groeien. En dat deed ze dan ook moeiteloos. Ze werd een mooie meid met een zoen op haar lippen die niemand krijgen kon, zelfs meneer Wendy niet. Op een avond was juffrouw Wendy de op de grond achtergelaten gedachten van haar kinderen aan het opplooien, om die terug in hun hoofdjes te stoppen: de akelige vanonder en de fijne vanboven. Zo vond ze een gedachte die ze zelf ook ooit gedacht had maar al lang vergeten was: Peter Pan.

Info & tickets.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: