Wij zoeken nieuwe begeleiders voor de Kinder- en Jeugdjury!

kjv-logo-kl-woordBen je 18 jaar of ouder en kan je goed met kinderen overweg? Zin om de mooiste jeugdboeken te lezen en die samen met onze KJV-lezers te bespreken en hen te helpen om het mooiste boek te kiezen? Dan ben jij de KJV-begeleider die we zoeken!

KJV staat voor Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen. Een keer per maand begeleid je op vrijdagavond (of zaterdagmorgen) een groepje leeslustige kinderen. Die kinderen lezen elk tussen september en april tien boeken. In een vijftal sessies worden die boeken dan onder jouw begeleiding op speelse wijze besproken. Als beginnende begeleider hoef je dat ook helemaal niet alleen te doen, maar krijg je een (ervaren) co-begeleider naast jou.

Welk voordeel haal je er zelf uit?
– je leest de nieuwste en mooiste jeugdboeken als allereerste
– je leert nieuwe mensen kennen
– je kunt je creatief helemaal uitleven

Concreet komt het erop neer dat je tien jeugdboeken leest (tussen september en april) en 7 keer samenkomt met de kinderen in Hoofdbibliotheek Biekorf. 5 keer om de boeken te bespreken. 1 keer voor de startvergadering en 1 keer voor de eindstemming.

Heb je interesse of ken je iemand die dit graag zou willen doen? Wil je vrijblijvend meer info? Stuur dan een mailtje naar kjv.bibliotheek@brugge.be, bel naar 050 47 24 32 of kom gewoon eens langs.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: