Nieuwe voorlezen + op 1 maart

zoeperman

De Voorlezen+ rond Tine Mortiers Zoeperman (zie aankondiging hieronder) is ondertussen achter de rug. Bekijk het fotoverslag!

Joepie. Op zaterdag begint een nieuwe maand. Je kan dus uitkijken naar de volgende voorlezen +. De maand maart staat in het teken van ‘gevaar’. Daarom gaan we het boek ‘Zoeperman‘ van Tine Mortier voorlezen. Het boek gaat over een doodgewone jongen die een echte superheld is. Samen met met hem ga je fantastische avonturen beleven. Voor deze voorlezen + gaan we gebruik maken van de kamishibai. Dit is een klein theatertje waarin de prenten van het boek verschijnen. Op de achterkant van de prenten staat de tekst. Zo kunnen we samen met Zoeperman een spannende sfeer creëren.

Na het halfuurtje voorlezen is het tijd voor de creatieve verwerking. Daarin gaan we een echte superheld ontwerpen op muziek. Wil je graag meer te weten komen? Schrijf je dan snel in door te bellen naar het nummer: 050 47 24 32. Je kan ook een e-mail sturen naar: jeugd.bibliotheek@brugge.be. Alle kinderen vanaf drie tot en met zes jaar kunnen zich inschrijven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: