Nieuwe voorlezen + op 4 januari.

Grote oproep aan alle ouders en kleuters

Kikker in de kou

Op vier januari is het weer zover. De volgende voorlezen + gaat weer door. Zoals gewoonlijk vliegen we er zaterdag meteen in.

Zaterdag gaan we “Kikker in de kou” voorlezen van Max Velthuijs. Een ware klassieker  die doorheen de jaren zeker zijn strepen heeft verdiend. Het boek werd bekroond met  een Gouden penseel en een Zilveren griffel. Het verhaal begint bij kikker. Kikker heeft  het enorm koud in de winter. De andere dieren hebben het allemaal lekker warm dankzij  hun dikke vacht, vetlaagje of verenpak. Helaas heeft kikker geen dikke vacht en ook  geen vetlaagje of verenpak. “Hoe zal het aflopen met kikker?” en “Overleeft hij de  winter?”. Dat en nog veel meer ga je allemaal te weten komen op deze voorlezen +.

Na dit prachtige boek gaan we samen een warme voorgevel voor het huis van kikker  maken. Ik ben er zeker van dat jullie warme voorgevels voor een warm kikkerhuisje  zullen zorgen. Onderaan zie je een voorbeeld van de warme voorgevel die we gaan  maken.

Als jij wil helpen om kikker een warme thuis te geven, kan je jezelf inschrijven door te bellen naar het nummer: 050 47 24 32. Je kan ook een e-mail sturen naar: jeugd.bibliotheek@brugge.be. Alle kinderen vanaf drie tot en met zes jaar kunnen zich inschrijven.

Warme voorgevel voor kikker

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: