Dienst Cultuur zoekt input voor nieuwe Literaire Krant

literairekrantNaar aanloop van de Brugse Week van de Amateurkunsten 2014 plant de dienst Cultuur een ware cultuurkrant uit te geven en te verspreiden.  Daarvoor zijn ze op zoek naar Brugse schrijvers van liefdesverhalen, detectives, sciene fiction, thrillers, fantasy, horror, satire, poëzie en andere literaire genres die een bijdrage (maximaal 3.000 tekens) willen leveren en hun werk op die manier gepubliceerd zien. Naast  literaire bijdragen zoeken we ook beeldmateriaal om de krant op te luisteren.  Daarom een warme oproep aan Brugse fotografen, tekenaars, cartoonisten, … om ons ook jullie creaties toe te sturen.

De literaire krant (waarvoor we nog hard broeden op een titel) zal verspreid worden op duizenden exemplaren en dit in de aanloop naar en tijdens de Week van de Amateurkunsten. Het is een unieke kans om je kunnen te tonen aan alle lezers. 

Wil je kans maken op publicatie in deze WAK-cultuurkrant, stuur dan je verhaal, gedicht, foto en/of tekening op naar dienst.cultuur@brugge.be en dit vóór 1 februari 2014.Tekstbestanden bij voorkeur in een Word-bestand, afbeeldingen in minimum 300 dpi-drukformaat.

meer info en/of vragen?
contacteer dienst Cultuur via dienst.cultuur@brugge.be of 050 44 82 84

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: