Hoog bezoek in de jeugdbib!

‘t Wordt stilaan kouder. Elke dag wordt het wat vroeger donker en af en toe hoor je al wat gestommel op het dak. Allemaal tekenen dat het nu echt niet lang meer duurt vooraleer Hij komt…

Op zaterdag 30 november komt de Sint op bezoek, tijdens het voorleesuurtje van 10u tot 10u30, in de jeugdafdeling van de bibliotheek.

Vraag jij je ook af hoe Zwarte Piet er elk jaar weer in slaagt door jouw schouw te kruipen? Wil jij ook weten of Sinterklaas de Sinterklaasliedjes wel graag hoort? Wil je nog snel leren hoe je een brief schrijft naar de Sint en hoe je je schoentje moet klaarzetten?

Haast je naar de bib om een super sintvoorleesverhaal, een sinteressant weetjesboek, een cd met sinterklaasliedjes of een gezellige sinterklaasfilm!

En als je nog niet genoeg hebt van de Sint, kom dan op zaterdag 7 december naar Voorlezen+ want ook daar zal er met een sintverhaal gewerkt worden. Voorlezen+ gaat door in de vertelruimte van de jeugdbib van 10u tot 11u. Inschrijven (met vermelding van naam + leeftijd) : jeugd.bibliotheek@brugge.be / t 050 47 24 32

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: