Voorlezen+: De verrassing

Voorlezen+Op zaterdag 5 oktober ging voorlezer Gilles aan de slag met het prentenboek “De verrassing: Nana van het roversbos” van Ann Lootens.

Na-na-na-na-na zingen de drie rovers in het Roversbos. Als Nana poolshoogte gaat nemen, hebben de drie duidelijk iets te verbergen. Het wordt nog geheimzinniger als ook de andere bosbewoners (Mus, familie Muis, opa Das, tante Dora enz.) druk in de weer zijn. Steeds vraagt Nana zich af wat voor geluid ze hoort. Dan blijkt dat ze voor Nana een grote verrassing in petto hebben: een knallend verjaardagsfeest.

Nadien gingen de kinderen aan de slag met schaar en papier. Er werd een grote verjaardagskaart gemaakt in collage techniek.

Ben jij ook zo’n creatieve duizendpoot en hou je van mooie verhalen? Schrijf je dan als de bliksem in voor de volgende editie van “Voorlezen+” op zaterdag 9 november van 10u tot 11u voor alle kinderen van 3 tot en met 6 jaar.

Vergeet ook ons wekelijks voorleesuurtje niet, onze voorlezers vertellen je de leukste verhalen op zaterdag van 10u tot 10.30u in de jeugdbib

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: