Kom binnen en zet u: het Brugse programma van de bibliotheekweek (12-20 oktober)

2013

De bib is een plek waar het goed toeven is, waar je je thuis mag voelen. Dat mag altijd, maar op de Verwendag, 12 oktober, nog dat tikkeltje meer. Breng je pantoffels en je vrienden mee, nestel je in een van de zetels, kortom voel je thuis. Wij zorgen voor een volledig gratis programma, een hapje en een drankje.

Niet alleen in Hoofdbibliotheek Biekorf, maar ook in de filialen valt er op de Verwendag vanalles te beleven: gezelschapsspelen, ludiek gezelschap Zinderling dat kringloopwinkelboeken redt van de ondergang, voorleesuurtjes, demonstratie kalligrafie, workshop handwerk, kamishibaiverhalen, breitafels, kindergrime, maquillage, manicure, gekke kapsels, drukpuntmassage en nek-schoudermassage.
Alle praktische info in de flyer.
Maar er is meer dan de Verwendag alleen.
Op dinsdag 15 oktober is er de “Kunstbabbel in de bib” in bibliotheek De Garve en op donderdag 17 oktober stelt Brugs jeugdauteur en illustrator Greet Bosschaert haar nieuwste boek “Een heel bijzondere kat” voor.

Voor de Grote Boekenverkoop is het dit jaar wachten tot eind november. Afspraak op vrijdag 22 november (van 9.30u tot 19u) en zaterdag 23 november (van 9.30u tot 17u) in Theaterzaal Biekorf (Sint-Jakobsstraat 20, Brugge).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: