Klinkers for Kids

Zondag 4 augustus tussen 13u en 18u is het kidstime in het Astridpark! Brugge Plus organiseert dit jaar opnieuw Klinkers for Kids. Het wordt een goedgevulde familiedag met muziek, leuke en grappige circus- en theatervoorstellingen in  openlucht.

‘Ik en den Theo’ (her)bekijken de wereld door kinderogen. Kinderen, ouders en grootouders zoeven in raketten door de ruimte, redden als alternatieve superhelden de wereld, kopen in de-winkel-die-alles-heeft wat hun hartje écht begeert, spelen gitaar in een stoere rockband, plannen hun (tweede) loopbaan als Indiaan, verjagen spoken en griezels en verkennen de uiterste grenzen van hun fantasie. (Pas als alle kelen schor zijn, de ledematen lam en de concertpolitie overtuigd is van de uitbundigheid van het feestgedruis, gaat het licht weer aan.)

Piet Maris en Theophane Raballand (allebei van Jaune Toujours) spelen ten dans, letterlijk en figuurlijk! Choreografe Maria-Clara Villa-Lobos maakte voor Bal Moderne choreografieën op liedjes van Ik en den Theo. De dansjes worden aangeleerd door dansers van Bal Moderne, zodat ze live kunnen worden uitgevoerd tijdens het concert. Schudden, die beentjes!

[Bron: http://www.klinkers-brugge.be/2013/klinkers_for_kids_nl.asp]

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: