Brugge zingt!

Reeds voor de zevende keer gaan de Bruggelingen al zingend het nieuwe jaar in. Daartoe hebben het stadsbestuur, de Handelskring ’t Zand-Brugge West en het Comité voor Initiatief andermaal de handen in elkaar geslagen.

Er wordt opnieuw afspraak gemaakt op het Zand. Het concept is ondertussen gekend: aangevoerd door ‘dirigent’ Nico Blontrock en een gelegenheidskoor kan het publiek luidkeels meezingen met de meest populaire hits van de voorbije jaren. Tot even voor middernacht, want dan wordt er gezamenlijk afgeteld, klokslag 24 uur worden de toeschouwers door het stadsbestuur getrakteerd op een spetterend vuurwerk dat zo’n 18 minuten zal duren. Daarna gaat “Vlaanderen zingt van oud naar nieuw” vrolijk verder tot ongeveer 1.30 uur. De onvermijdelijke afsluiter is traditiegetrouw “Les lacs du Connemara”.
“Zangkrantjes” met alle liedjesteksten zullen tijdens de laatste week van het jaar in alle brievenbussen van Brugge en directe omgeving worden besteld en ook op oudejaarsavond zelf zullen exemplaren ter beschikking liggen van de toeschouwers.

En ten slotte nog dit niet onbelangrijk detail: “Brugge feest!” is helemaal gratis!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: