Iedereen Klassiek 2012

Voor de derde editie van Iedereen Klassiek komt Klara op 1 december naar het prachtige Concertgebouw van Brugge, een plek waar elke muziekliefhebber graag vertoeft.

Klara wil iedereen aan de klassiek, want klassiek is er voor iedereen. Klassiek is er in alle maten en gewichten, voor alle emoties en voor heel veel momenten. Maar klassieke muziek is soms nog te onbekend en daar wil Klara iets aan doen.

Tijdens Iedereen Klassiek laat men niet alleen een aantal meesterwerken uit tien eeuwen muziekgeschiedenis uitvoeren, men laat ook horen en zien waarom bepaalde muziek de status van meesterwerk kreeg. Meer nog! Iedereen Klassiek zet u aan het werk! Want niets is zo fijn als zelf muziek maken. Het publiek krijgt de kans om volop mee te zingen in Bachs motet ‘Jesu meine Freude‘!
Wie het liever stil houdt, schrijft zich in als lid van het orkest dat 4’33” van John Cage zal brengen. Of u gaat luisteren hoe Ravels Bolero tot stand kwam. Of u kiest voor de combinatie van klassiek en zumba! Iedereen Klassiek laat die dag werkelijk geen noot verloren gaan.

Om u ervan te overtuigen dat een mens maar beter vroeg dan laat klassieke muziek ontdekt is Iedereen Klassiek volledig gratis!

Breng op zaterdag 1 december uw favoriete cd mee! De beste muzikale verhalen komen in de live radio-uitzending!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: