Razor Reel Fantastic Film Festival 2012

Van 25 oktober tot en met 3 november 2012 viert het Razor Reel Fantastic Film Festival zijn vijfde verjaardag! 10 dagen lang kunt u genieten van de beste fantastische films van over heel de wereld.
Bent u een liefhebber van feeërieke fantasyfilms, spannende thrillers, knotsgekke komedies, maatschappijkritische films balancerend op het scherp van de snee, of angstaanjagende horrorfilms? Of wilt u zich laten onderdompelen in futuristische, onrealistische en bovennatuurlijke werelden? Dan zult u zich zeker thuis voelen op het Razor Reel Fantastic Film Festival!

Het Festival is echter meer dan films kijken alleen. In het fantastisch kunsten- en cultuurcentrum kunt u terecht voor symposia, workshops, de XPO Art Xpositie, de “Dag van de Jonge Filmmaker”, een heuse “Fantasy, boeken-en filmbeurs” en heeft u de mogelijkheid om nader kennis te maken met alle facetten van het fantastische genre.

Ook dit jaar nodigt men verschillende internationale regisseurs, acteurs en actrices uit die het glas willen heffen op vijf jaar Razor Reel. Misschien loopt u ze wel tegen het lijf in de festivalbar.

Bent u nieuwsgierig naar meer? Breng dan zeker een bezoekje aan de festivalwebsite.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: