The Pirates! Band of misfits

“The Pirates! Band of misfits” is de nieuwste animatiefilm van het productiehuis Aardman die eerder al succes hadden met “Wallace & Gromit” en “Chicken Run“. 
In “The Pirates!” schittert Hugh Grant voor het eerst in een animatierol. Hij spreekt de stem in van de flamboyante Piratenkapitein, die er maar niet in slaagt de échte “Schrik -van -de-zee” te zijn.
Met zijn trouwe, maar ietwat klunzige crew aan zijn zij heeft de kapitein één grote droom: hij wil zijn rivalen Black Bellamy en Cutlass Liz verslaan in de strijd naar de felbegeerde prijs van “Piraat van het Jaar”.
“The Pirates” speelt nu in de zalen en is de ideale film om in de paasvakantie met heel de familie van te genieten. Als de film ooit uitkomt op dvd zal die ook uitleenbaar zijn in de bibliotheek. Naast “Wallace & Gromit” en “Chicken Run” kan je in de bibliotheek nog andere Aardman producties ontlenen zoals “Aardman classics”, “Aardman’s darkside”, “Timmy steelt de show”, “Timmy wil winnen” en “Wallace & Gromit : the complete collection” op blu-ray.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: