Autoloze Zondag

 De autoloze zondag doet ons stilstaan bij de rol van de auto in onze maatschappij en daarom is de hele binnenstad van 10.00 tot 18.00 uur opnieuw verkeersvrij. Dit om aan te tonen dat een dag zonder auto best kan, dat een autovrije binnenstad geen doods stadscentrum hoeft te zijn en dat minder auto’s meer ruimte betekent voor andere leuke activiteiten.

Benieuwd wat autoloze zondag 2011 voor jou in petto heeft? We kunnen je alvast een aantal zaken verklappen:

Om 11.00 uur wordt het startschot gegeven op de Markt met de ondertussen traditionele opener, de “massa-workout”-sessie onder leiding van Steve Boedt.

In de namiddag zijn er op de Markt optredens van The Galacticos The Galacticos en Gorki.

De Burg wordt een echt kinderparadijs, want Ketnet slaat er zijn tenten op. De kinderen kunnen er ondermeer genieten van een gastoptreden van Kaatje.

Sportievelingen, jong en oud, kunnen voor een ruim sportaanbod terecht op ’t Zand. Leef je uit op de klimmuur, laat je glijden van de deathride of doe mee aan een partijtje panna- of minivoetbal i.s.m. Club Brugge en Cercle Brugge.

De Jeugddienst van Stad Brugge laat het Astridpark weer op zijn grondvesten daveren! Ontdek de indrukwekkende attracties voor jongeren vanaf 12 jaar, vlieg de lucht in met de ‘space swinger’, houd een shoot-out in de ‘lasergame experience’ of test jij je kracht in de ‘bungeerun’. Villa Bota zorgt voor een verfrissende party.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: