Bibliotheek De Garve: tijdelijk gesloten wegens verhuis

Het gebouw waarin bibliotheek De Garve gehuisvest is zal grondige verbouwingswerken ondergaan. Bibliotheek De Garve is door die geplande verbouwingswerken genoodzaakt tijdelijk te verhuizen. Een nieuw onderkomen werd gevonden in Basisschool De Komme, Sint-Jozefsstraat 2, 8000 Sint-Jozef.

Wegens de verhuis is bibliotheek De Garve gesloten van 16 augustus t.e.m. 30 september. Vanaf zaterdag 1 oktober 2011 opent de bibliotheek haar deuren op het nieuwe adres.

Heeft u momenteel nog bibliotheekmaterialen van bibliotheek De Garve in uw bezit, dan kan u die kosteloos bijhouden tot 15 oktober 2011. Vanaf 1 oktober kan u uw materialen terug binnenbrengen in het bibliotheeklokaal in basisschool De Komme. Zolang u dat doet vóór 15 oktober zal er geen telaatgeld aangerekend worden.
Op het nieuwe adres zal de volledige collectie van de bibliotheek opnieuw voor u beschikbaar zijn.

Bibliotheek De Arend (Arendstraat 36, Koolkerke) biedt een uitstekend alternatief tijdens de sluitingsperiode van De Garve. Als u uw materialen die u in De Garve hebt uitgeleend liever niet bijhoudt tot uiterlijk 15 oktober, dan kan u die materialen in Bibliotheek De Arend binnenbrengen. De Arend is open op woensdag (van 14u tot 18u) en op zaterdag (van 10u tot 12u).

De duur van de verbouwing wordt geschat op één jaar. Na afloop zal de bibliotheek opnieuw verhuizen naar haar vertrouwde locatie. De contactgegevens en openingstijden blijven op de nieuwe locatie vertrouwd:

Bibliotheek De Garve
tel.: 050 33 32 95
mail: de.garve.bibliotheek@brugge.be
Di: 14u – 18u
Wo: 14u – 18u
Vr: 15u – 19u
Za: 10u -12u

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: