Klinkers for Kids


Zondag 7 augustus tussen 14u en 18u is het kidstime in het Astridpark! Brugge Plus organiseert dit jaar opnieuw Klinkers for Kids. Het wordt een goed gevulde familiedag met stukjes theater, verhalen en circus in de openlucht.

Dit jaar nemen Jan De Smet en Arne van Dongen met hun kompanen van de Woody Express alle kinderen en hun ouders op sleeptouw met de aanstekelijke liedjes van de Amerikaanse folklegende Woody Guthrie.

Latzi Jones, een voltijdse clown en multi-instrumentalist (zingende zaag, tuba, ukelele,…). Tijdens de voorstelling Guadradio grijpt hij terug naar de traditie van de muzikale clown en put hij uit de beeldtaal van stomme film en vaudeville theater. Je kan ook genieten van de prettig gestoorde performance van Juan Truyman. Een mengeling van circus, theater, dans, mime en de straat. Er kan hem ook veel overkomen. Enkel de magie, het evenwicht en het publiek houden hem in balas. Een schaterlach, het fatale en het onverwachte maken deel uit van deze reële fantasie. Een verfrissend spektakel dat zowel jong als oud zal bekoren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: