Zelfstandige uitbater gezocht voor heringericht Biekorf Foyer

In 2011 wordt het Biekorf Foyer (kant Naaldenstraat) heringericht als de centrale ontmoetingsplek voor alle bezoekers en doelgroepen van de druk bezochte Biekorfsite. Er is een aanbod van warme en koude dranken, eventueel kleine versnaperingen of snacks. Overdag kan je er vanuit de bibliotheek terecht in het leescafé. ’s Avonds kan je vóór, tijdens de pauze of na afloop van een voorstelling in de theaterzaal napraten in het Foyer. Daarnaast zijn er ook festivals, lezingen en vergaderingen en is er de mogelijkheid tot expositieruimte. Ook het binnenpleintje wordt heraangelegd met een terras.

Het Stadsbestuur heeft het Foyer in concessie gegeven aan brouwerij InBev Belgium n.v.. In gezamenlijk overleg wordt een zelfstandige foyeruitbater gezocht. Bij de selectie wordt rekening gehouden met de visie op de uitbating, persoonlijkheid, professionaliteit of ervaring en de affiniteit met het socio-culturele veld. De uitbating van de foyer dient aan te sluiten op het cultureel profiel en de diverse publieksgroepen van het Cultuurcentrum en de Openbare Bibliotheek en maakt van een bezoek aan de Biekorfsite een echte culturele belevenis.

Bent u flexibel, dynamisch en geïnteresseerd om zich voor langere duur te engageren in dit centraal gelegen cultuurcafé met gunstige uitbatingsvoorwaarden, dan kan u voor meer informatie terecht bij het Cultuurcentrum, Lieselot Decoster, Hoofd gebouwen, uitbating en techniek, tijdens kantooruren op tel. 050 44 66 20 of via Email naar Lieselot.Decoster@brugge.be.

Wij verwachten uw motivatiebrief, uw visie op de uitbating van de Foyer Biekorf en uw CV, tegen uiterlijk 16.05.2011.
Uw kandidatuur kan u schriftelijk sturen naar:
Cultuurcentrum Brugge, Lieselot Decoster, St.-Jakobsstraat 20, 8000 Brugge

Alleen geldige kandidaturen worden uitgenodigd voor een gesprek op 17.05.2011.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: