WAK, ofwel Week van de Amateurkunsten

De dienst Cultuur zet tijdens de Week van de Amateurkunsten kunstenaars en artiesten in de kijker die zich uit “liefhebberij” inzetten voor vaak weinig zichtbare kunstdisciplines.

Alle niet-professionele Brugse kunstenaars konden zich inschrijven om hun activiteiten tussen 22 april en 1 mei aan een groot publiek te laten zien. De inschrijvingen waren overweldigend en het programma is veelbelovend…

Tijdens het openingsweekend op 22 en 23 april worden de rockliefhebbers verwend met zes snerende optredens op de Burg. Dit is slechts de voorbode van de festiviteiten die dit groot feest voor de Amateurkunsten in petto heeft.

Op het programma staan een vrij podium met stand-upcomedy, dans, zang en artistieke vrijheid.  Nieuw dit jaar is ook “partyschilderen” waarbij een partytent beschilderd wordt onder begeleiding van Lisa Tillaert en haar studenten van de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten.  
Er wordt een tentoonstelling georganiseerd in de Ryelandtzaal, er zijn toneelvoorstellingen en last but not least … de tweede editie van de kunstwandeling ‘KunstTogen’ waarbij opkomende Brugse kunstenaars hun werken tentoonstellen in plaatselijke horecazaken. In de WAK-brochure vindt u een plattegrond om u op weg te helpen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: