Onthaasten in bib of ei? Aan u de keus!

“Wat gebeurt er als je overstelpt wordt door prikkels en je kan het niet aan? Saskia De Coster gaat in een ei zitten in het Centraal Station in Antwerpen.

De theatraal-literaire installatie EGG focust op de overload aan prikkels in onze omgeving en biedt een rustpunt middenin de chaos, een prikkelarm alternatief. Bezoekers nemen plaats in een geluidsdicht vacuüm en worden meegenomen in een woordenfilm. Kleine details die verzuipen in het dagelijkse bombardement aan impressies, worden plots waarneembaar. 


In het Centraal Station van Antwerpen staat een ei. Het is de theatraal-literaire installatie EGG. Het initiatief is van Kristof Timmerman. Hij wil hiermee de nadruk leggen op de overload aan prikkels in onze omgeving. De installatie, het ei,  biedt een rustpunt middenin de chaos.

Bezoekers kunnen in het geluiddicht ei gaan zitten en luisteren naar een verhaaltje. Saskia De Coster zit in het ei en vertelt aan Kurt Van Eeghem uit wat de bedoeling is van het project. Het interview kunt u hier beluisteren.”
(Bron:www.cobra.be)

Zij die de verplaatsing naar Antwerpen niet wensen te maken, kunnen altijd in onze vernieuwde bibliotheek terecht om wat te onthaasten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: